Fietsen

Het hoeft niet gezegd dat de streek zich uitstekend leent voor  fietstochten, zowel voor de wegfiets als de mountainbike. Uitgestippelde routes zijn bij ons verkrijgbaar en er is voorziening om schoonmaak en onderhoud van de fietsen te doen. Op Wikiloc vonden we alvast deze verzameling fietsroutes in Hondón de las Nieves.

Fietsstages

Wij organiseren (meestal buiten juli en augustus) jaarlijks enkele fietsstages. Deze stages worden begeleid door ervaren gidsen, zowel op de weg als met de mountainbike. Onze accommodatie leent er zich toe om de eventuele niet-fietsende meereizende partner toch een mooie ontspannende voormiddag aan het zwembad of in de tuin te bezorgen. Een leuke wandeling of andere uitstap behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wandelen

Naast het fietsen kan je in de Hondón vallei schitterende wandelingen maken. Onze locatie is het laatste domein van een grindpaadje dat de vrije natuur inloopt. Van zodra je bij ons buiten wandelt nodigen de prachtige heuvels je uit voor een leuke wandeling. Neem zeker een kijkje op de website van Wim Kuyps, hondondelasnieves.com je vindt er mooie uitgestippelde wandelroutes.

Golfen

Hou je van golfen? Ook golfers kunnen hier hun hart ophalen. De ligging van onze locatie biedt immers toegang tot verschillende golfresorts op slecht 30 minuten rijden. Afwisseling genoeg voor de doorzomerde golfer.

Golf clubs

Op 20 minuten rijden van Casa Algezar vind je:
Font del Llop Golf Resort – tripadvisor reviews
Alenda golf club (Monforte del Cid) – tripadvisor reviews
Campo de Golf UMH
Escuela de golf (Elche)

Op ongeveer een half uurtje rijden heb je:
Club de golf El Plantio (Aspe) – tripadvisor reviews

Verder gelegen golfclubs:
Alicante Golf
Las Colinas Golf Club – tripadvisor reviews

Avontuur

Ben je een echte avonturier in hart en nieren? Bekijk dan zeker het aanbod van de verschillende adventure organisaties in onze buurt. Klimmen, bunjeejumpen en buggy rijden zijn slechts een kleine greep uit het aanbod.

Adventure parken

Alicante Tours 4 you – Tripadvisor reviews
Bezoek de website van de organisator
Murciaventuras – Tripadvisor reviews
Bezoek de website van de organisator